Wie is JET?

Ir. Tessa Barendrecht.
Tessa is architect en interieurarchitect. Zij heeft aan veel projecten gewerkt van klein tot groot. De motivatie van Tessa om te ontwerpen is; In mijn tienerjaren kwam ik vaak in Antwerpen. Mijn opa woonde in de buurt en vrijwel iedere schoolvakantie stond een bezoekje aan deze inspirerende stad op het programma. Hoewel het vooral de Vlaamse architectuur van de statige gebouwen was die me aansprak, was mijn favoriete winkel de vestiging van Esprit op de Meir. Als je daar binnenstapte dan kwam je in een andere wereld. Een interieur met hout, gegalvaniseerd staal, strekmetaal, geweven metaaldraad en spannende loopbruggen maakte het een belevenis. Dít was geweldig, dít wilde ik ook; een gebouw ontwerpen dat iets met je doet en wat je beleeft.

Ing. Jeroen Braakman
Jeroen is bouwkundig ingenieur. Hij heeft op een architecten bureau gewerkt en de afgelopen jaren is hij binnen de overheid actief. De motivatie  van Jeroen om de techniek in te gaan is; Een goed gebouw blijft lang staan. Ik vond in mijn jeugd kastelen geweldig om te bezoeken, zo robuust en iconisch. De techniek van een gebouw vond ik interessanter dan het ontwerpen van een gebouw. Ik had eerder zoiets van, Wat zit er achter die deur?

Tessa en Jeroen vormen samen Studio Jet.

tessajeroen